PERSBERICHT: Initiatief ‘Mijn Digitale Zaak’ helpt zzp-ers en het mkb om online sterker te staan.

PERSBERICHT: Initiatief ‘Mijn Digitale Zaak’ helpt zzp-ers en het mkb om online sterker te staan.

Vanaf 17 mei 2023 kunnen zzp-ers en mkb-ers rekenen op een digitaliseringssubsidie. Ondernemers krijgen op basis van een scan een advies en kunnen bij aangesloten leveranciers gebruik maken van hun subsidie tot maximaal 2.500 euro. Het is een initiatief van de kamer van koophandel, MKB Nederland, het Ministerie van Economische zaken en klimaat en INretail. Het budget is maximaal 870.000 euro en de aanvraagperiode sluit op 14 juli.

Vandaag de dag is het digitaliseren van je processen, marketing en veiligheid essentieel. Veel ondernemers beschikken echter niet over voldoende middelen of kennis om hier snel goede stappen in te maken. Met de digitaliseringssubsidie.nl wordt het allemaal toegankelijker en betaalbaarder.

Een persoonlijk advies

Het is natuurlijk belangrijk om een advies op maat te krijgen om met de juiste visie richting de toekomst te werken. Een nieuwe of vernieuwde website of webshop, zoekmachine optimalisatie (hoger in Google), social media (Facebook, Instagram of LinkedIn) inschakelen, leads genereren en dus nieuwe kansen of betaald adverteren? Het zijn allemaal opties die kunnen rekenen op steuen van de subsidie.

Toekomstproef & Relevantie

Het is belangrijk om als ondernemer met je bedrijf de aandacht te ontvangen die je nodig hebt om te groeien, winstgevender te worden en klaar te zijn voor de toekomst. Met de digitaliseringssubsidie.nl is kan ook jij jouw bedrijf deze basis geven.

Lees meer op http://www.digitaliseringssubsidie.nl/

Follow Us